Tuinontwerp
TuinontwerpIn een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek maken we kennis en gaan kijken wat uw wensen zijn. Graag laten wij u een aantal ontwerpen zien om u een idee te geven in welke stijl u uw tuin kunt laten aanleggen.

Bij een tuinontwerp via internet worden uw wensen en eisen besproken via telefoon.
U krijgt direct een prijs of prijsindicatie. Prijs is afhankelijk van veel factoren; de maat van de tuin, persoonlijke wensen en bouwkundige elementen.

Is bijvoorbeeld de plattegrond van uw huis en uw kavel digitaal beschikbaar (als autocadbestand) dan scheelt dit in de kosten. Wij behoeven dit namelijk dan niet te tekenen maar kunnen dit in ons programma inlezen.

Het beplantingsplan is misschien wel het belangrijkste en moeilijkste bij de ontwikkeling van een tuin. Er zijn duizenden soorten planten in diverse groepen (bomen, heesters, vaste planten, coniferen, waterplanten, éénjarige planten, bollen en knolgewassen) waar je uit kunt kiezen.

Welke soorten doen het in uw tuin en welke niet? Welke soorten en groepen vindt u mooi? Dan moet er natuurlijk rekening gehouden worden met standplaats (zon of schaduw), grondsoort, hoogte, bloeitijd, kleur, kleurcombinaties, bladvormen, bloemvormen, wintergroen. Hoveniersbedrijf Veeken adviseert u hierin graag. In overleg met u komen we snel tot een ontwerp en beplantingsplan dat past bij uw budget en smaak.

Een tuinontwerp kost geld, maar u haalt er in de aanleg zoveel voordeel (ook financieel) uit, dat het de investering ruimschoots goed maakt.
Tuinontwerp
Hier alvast wat inspiratie voor uw tuinontwerp
U geeft aan welke stijl u aanspreekt voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Veeken komt met een realiseerbaar ontwerp en/of beplantingsplan en maakt het voor u.
Ideeën voor een moderne tuin.
Waar u de inspiratie ook vandaan haalt. Wij kunnen het voor u realiseren.

Kijk goed rond op internet en in uw omgeving om alvast wat inspiratie voor uw nieuwe tuin op te doen. Zo kunt u aan ons goed aangeven naar welke stijl uw voorkeur uitgaat.
   
         
Hoveniersbedrijf Veeken Limmen - Mobiel: 06 - 13 92 29 75 -